Yhteystiedot


Näin tavoitat meidät

Kirjanpitotoimisto Pennivaunu Oy:n sijaitsee on Päijät-Hämeessä, Orimattilassa. Nykyaikaiset sähköiset taloushallintopalvelut mahdollistavat työskentelyn kaikille asiakkaille, riippumatta missä päin Suomea tai maailmaa heidän yritys sijaitsee. Palvelemmekin asiakkaita ympäri Suomen – ja jopa ympäri maailman!

 

Täytä ystävällisesti lomakkeen kentät ja ota yhteyttä. Tarjouksen pyytäminen ei velvoita mihinkään ja hintojen kilpailuttaminen kannattaa aina – laadukas palvelu ja kilpailukykyiset hinnat ovatkin valttikorttejamme. Laita sinäkin Pennivainun nenä nuuskuttamaan!

YHTEYDENOTTOLOMAKE


Suomen Yrittäjien jäsenlogo 2018

Suomen Yrittäjien jäsenlogo

Tavoitat meidät myös sähköpostitse:

toimisto@pennivainu.fi

tai soittamalla numeroon 044-20 74 585 ; jätä viesti mikäli emme heti vastaa, niin soitamme sinulle takaisinpäin.

Laita viestiä ja suunnitellaan yhdessä teidän tarpeiden mukainen paketti.

 

Pennivainu on Suomen Yrittäjien ja Tasekirjailijat ry:n jäsen.

Suomen Yrittäjät on kaikille varmasti jo jotenkin tuttu, mutta Tasekirjailijat ry on taloushallintoalan yhdistys, joka seuraa alan taloudellista kehitystä ja lainsäädäntöä. Yhdistys ohjaa ja neuvoo jäseniään ammatinharjoittamiseen liittyvissä asioissa järjestämällä kokouksia, neuvontatilaisuuksia ja koulutusta sekä laatimalla tarvittavia asiaa koskevia selvityksiä. Yhdistyksen tarkoituksena on valvoa taloushallintoalalla toimivien ammatinharjoittajien yleisiä etuja sekä parantaa alan yleisiä toimintaedellytyksiä.


Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/pennivainu/