Pennivainu Oy


Kirjanpitäjä – yrityksen paras ystävä

Pennivainu Oy on täysin suomalainen, perinteisiä arvoja kunnioittava tilitoimisto, joka kuitenkin on vahvasti kiinni modernissa maailmassa tarjoamalla täysin sähköisiä taloushallinnon palveluita kaiken kokoisille asiakkaille. Myös ns. perinteinen (paperinen) kirjanpito onnistuu asiakkaan niin toivoessa.

Mistä me tulemme..

Pennivainu Oy on perustettu 2017, mutta tietotaitoa taloushallinnon eri osa-alueista sieltä löytyy monien vuosien ajalta. Kirjaoppineisuuden lisäksi taitoja on haettu muilta alan yrityksiltä – Pennivainu Oy arvomaailma perustuukin siihen, että parhaiten työ tekijäänsä opettaa. Toki muuttuvan lainsäädännön haltuun ottamiseksi yritys kannustaa kouluttautumiseenkin. Pennivainu Oy tekee myös yhä paljon yhteistyötä alan muiden yritysten kanssa, mm. alihankinatyötä. Mikäli tämä aihe on ajankohtainen, ota meihin toki yhteyttä, yhteystietomme löytyvät täältä.

Pomo koira

Pennivainu nimen inspiroija, edesmennyt Pomo ”Poitsu”

Yrityksen nimi, Pennivainu Oy, kuvastaa nostalgisuuden kaipuutamme, joka yhdistyy ihmisen parhaaseen ystävään. Pennivainu Oy:n toiminta-ajatuksena onkin olla asiakkaan, ihmisen, paras ystävä. Mielestämme nykyaikaisen kirjanpitäjän ei tarvitse olla nipottava, pelottava tai suurien pölyyntyvien mappikasojen taakse piiloutuva nutturapää, jotta hän olisi vakuuttava. Hyvä kirjanpitäjä voi olla iloinen, helposti lähestyttävä, energinen – ihmisen paras ystävä – ja silti tehdä työnsä ammattitaitoisesti. Toki se nuttura saadaan helposti tehtyä ja puuttuvien sekä epämääräisten tositteiden perään tullaan kyselemään ja tinkaamaan, niin kuin entisten aikojen kollegatkin tekivät, mikäli tähän on tarvetta.

Kirjanpidossa usein etsitään pienen pienien ”pennien” (senttien) heittoja, joten humoristisuuden takana on myös rahtunen totuutta.

..mihin me olemme matkalla..

Pennivainu Oy:n tavoitteena on tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista taloushallinnon sekä verotuksen palveluita, ja tahdomme tehdä tämän vielä vähän paremmin kuin muut.

”..ja tahdomme tehdä tämän vielä vähän paremmin kuin muut.”

Tavoitteemme on kova, mutta niin on meidän motivaatiommekin työtämme kohtaan. Meille mikään ei ole liian pientä tai suurta. Tahdomme kasvaa asiakkaiden mukana ja olla heidän apunaan niin (yritys)maailman suurissa kuin pienissäkin muutoksissa.

Tutustu palveluihimme tarkemmin täältä.

..ja kuinka meidän hyväntuuliseen joukkoomme pääsee mukaan

Mikäli koet, että Pennivainu Oy olisi juuri sinulle sopiva työnantaja, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Haluamme aina kuulla lisää aikaansaavista ja ammattitaitoisista tekijöistä, hyvistä tyypeistä. Kerro vapaamuotoisesti omasta osaamisestasi, tavoitteistasi, koulutuksestasi sekä työkokemuksestasi ja lähetä se meille osoitteeseen: toimisto (@) pennivainu.fi.

Yhteistyö

Kirjanpitäjä – yrityksen paras ystävä

——————————————————————————————————————————————————–

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/pennivainu/