Yhteystiedot


Näin tavoitat meidät

Kirjanpitotoimisto Pennivaunu Oy:llä on toimipaikat sekä Päijät-Hämeessä Orimattilassa, että Etelä-Savossa Sulkavalla.

Nykyaikaiset sähköiset taloushallintopalvelut mahdollistavat työskentelyn kaikille asiakkaille, riippumatta missä päin Suomea tai maailmaa heidän yritys sijaitsee. Palvelemmekin asiakkaita ympäri Suomen – ja jopa ympäri maailman!

Toimipaikoissamme otamme asiakkaita vastaan vain erikseen sovitusti, joten laitathan viestiä, mikäli haluat sopia tapaamisesta.

UUTTA: Voit nyt varata palaveriajan kanssamme kätevästi netissä: Varauskalenteri

Perinteistä kirjepostia meille voi laittaa osoitteeseen:

Pennivainu Oy

PL 1

58701 Sulkava

Mikäli haluat lähettää meille vapaamuotoisesti viestiä, täytä ystävällisesti alla olevan lomakkeen kentät. Tai vaihtoehtoisesti täältä löytyy, TARJOUSPYYNTÖLOMAKE.

Tarjouksen pyytäminen ei velvoita mihinkään ja hintojen kilpailuttaminen kannattaa aina – laadukas palvelu ja kilpailukykyiset hinnat ovatkin valttikorttejamme. Laita sinäkin Pennivainun nenä nuuskuttamaan!

YHTEYDENOTTOLOMAKE


  Suomen Yrittäjät

  Suomen Yrittäjät

  Tavoitat meidät myös sähköpostitse:

  toimisto (@) pennivainu.fi

  tai soittamalla numeroon 044-20 74 585 ; jätä viesti mikäli emme heti vastaa, niin soitamme sinulle takaisinpäin.

  Laita viestiä ja suunnitellaan yhdessä teidän tarpeiden mukainen paketti.

  Pennivainu on Suomen Yrittäjien ja Tasekirjailijat ry:n jäsen.

  Suomen Yrittäjät on kaikille varmasti jo jotenkin tuttu, mutta Tasekirjailijat ry on taloushallintoalan yhdistys, joka seuraa alan taloudellista kehitystä ja lainsäädäntöä. Yhdistys ohjaa ja neuvoo jäseniään ammatinharjoittamiseen liittyvissä asioissa järjestämällä kokouksia, neuvontatilaisuuksia ja koulutusta sekä laatimalla tarvittavia asiaa koskevia selvityksiä. Yhdistyksen tarkoituksena on valvoa taloushallintoalalla toimivien ammatinharjoittajien yleisiä etuja sekä parantaa alan yleisiä toimintaedellytyksiä.


  Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/pennivainu/